Udostępnij linka do strony

 

MENU za 90 ZŁ od osoby

(czas trwania imprezy 3 godziny)
Każda kolejna rozpoczęta godzina – 200 zł

 

ZUPY (2 do wyboru)

Flaki drobiowo-wołowe
Rosół z makaronem
Żurek z jajkiem i kiełbaską
Pomodoro z parmezanem i śmietaną
Szpinakowa z jajkiem
Cebulowa z grzanką serową

 

II DANIE (1 do wyboru)

(lub 2 do wyboru + 15 zł od osoby)

Kotlet kapitański – pierś zapiekana serem z pieczarkami do tego frytki i sałatka wiosenna
Kotlet alfredo- pierś kury na sosie (ser pleśniowy z bekonem i śmietaną) z pieczony ziemniakami i sałatką wiosenną
Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym z pieczonymi ziemniakami i sałatką z rukoli z suszonym pomidorem przesypana parmezanem
Tradycyjny schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Udziec z indyka z kluskami śląskimi i fasolką szparagową
Karkówka pieczona z piure ziemniaczanym i bukietem warzyw

 

DESERY

Sernik
Szarlotka
Tiramisu
Na życzenie lody semifredo z ciepłymi malinami i migdałami (10 zł porcja)

 

NAPOJE

Kawa, herbata
Soki owocowe
Woda (litr napoju na osobę)

 

Wódka luksusowa 0,5 - 55 zł

 

Dzieci do lat trzech bezpłatnie
4- 12 lat płatne 60%

 

 

 

MENU za 140 ZŁ od osoby

(czas trwania imprezy 4 godziny)
Każda kolejna rozpoczęta godzina – 200 zł

 

PRZEKĄSKI

Półmisek mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin
Sałatka pollo, sałatka grecka, mozzarella z pomidorami
Jajka faszerowane i w majonezie
Schab po warszawsku
Paluchy chlebowe (wypiekane na miejscu)
Pieczywo

 

ZUPY (2 do wyboru)

Flaki drobiowo-wołowe
Rosół z makaronem
Żurek z jajkiem i kiełbaską
Pomodoro z parmezanem i śmietaną
Szpinakowa z jajkiem
Cebulowa z grzanką serową

 

II DANIE (1 do wyboru)

(lub 2 do wyboru + 15 zł od osoby)

Kotlet kapitański – pierś zapiekana serem z pieczarkami do tego frytki i sałatka wiosenna
Kotlet alfredo- pierś kury na sosie (ser pleśniowy z bekonem i śmietaną) z pieczony ziemniakami i sałatką wiosenną
Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym z pieczonymi ziemniakami i sałatką z rukoli z suszonym pomidorem przesypana parmezanem
Tradycyjny schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Udziec z indyka z kluskami śląskimi i fasolką szparagową
Karkówka pieczona z piure ziemniaczanym i bukietem warzyw

 

DESERY

Sernik
Szarlotka
Tiramisu
Na życzenie lody semifredo z ciepłymi malinami i migdałami (10 zł porcja)

 

NAPOJE

Kawa, herbata
Soki owocowe
Woda (litr napoju na osobę)

 

Wódka luksusowa 0,5 - 55 zł

 

Dzieci do lat trzech bezpłatnie
4- 12 lat płatne 60%

 

 

 

MENU za 170 ZŁ od osoby

(czas trwania imprezy 6 godziny)
Każda kolejna rozpoczęta godzina – 200 zł

 

PRZEKĄSKI

Półmisek mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin
Sałatka pollo
Sałatka z paskami polędwicy
Mozzarella z pomidoram
Sałatka z kurczakiem i selerem
Jajka faszerowane i w majonezie
Śledzie
Tatar
Krewetki tygrysie na masełku czosnkowym
Schab po warszawsku
Łosoś wędzony
Roladki szpinakowe z łososiem i fetą
Paluchy chlebowe (wypiekane na miejscu)
Pieczywo

 

ZUPY (2 do wyboru)

Flaki drobiowo-wołowe
Rosół z makaronem
Żurek z jajkiem i kiełbaską
Pomodoro z parmezanem i śmietaną
Szpinakowa z jajkiem
Cebulowa z grzanką serową

 

II DANIE (1 do wyboru)

(lub 2 do wyboru + 15 zł od osoby)

Kotlet kapitański – pierś zapiekana serem z pieczarkami do tego frytki i sałatka wiosenna
Kotlet alfredo- pierś kury na sosie (ser pleśniowy z bekonem i śmietaną) z pieczony ziemniakami i sałatką wiosenną
Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym z pieczonymi ziemniakami i sałatką z rukoli z suszonym pomidorem przesypana parmezanem
Tradycyjny schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Udziec z indyka z kluskami śląskimi i fasolką szparagową
Karkówka pieczona z piure ziemniaczanym i bukietem warzyw

 

DESERY

Sernik
Szarlotka
Tiramisu
Na życzenie lody semifredo z ciepłymi malinami i migdałami (10 zł porcja)

 

NAPOJE

Kawa, herbata
Soki owocowe
Woda (litr napoju na osobę)

 

Wódka luksusowa 0,5 - 55 zł

 

Dzieci do lat trzech bezpłatnie
4- 12 lat płatne 60%

 

 

 

Konsolacja

65 zł od osoby od poniedziałku do czwartku
80 zł od osoby od piątku do niedzieli

 

ZUPY (2 do wyboru)

Flaki drobiowo-wołowe
Rosół z makaronem

 

II DANIE (1 do wyboru)

(lub dwa do wyboru + 10 zł od osoby)

Kotlet schabowy z  ziemniakami i zestaw surówek
Kotlet kapitański (panierowana pierś kurczaka zapiekana serem) ziemniaki sałatka wiosenna
Pieczyste udziki z kurczaka ziemniaki, marchewką z groszkiem

 

CIASTA

Sernik
Szarlotka

 

NAPOJE

Kawa, herbata
Soki owocowe
Woda